Heeft u een HR-vraagstuk?
Neem contact met mij op!
T: 06 - 151 194 00
E: info@verheijkeloopbaan.nl

Over Janet Verheijke

“Great things never came from comfort zones!”

Janet Verheijke heeft inmiddels een succesvolle loopbaan van ruim 15 jaar in het HR vak als adviseur en bedrijfscoach bij verschillende organisaties in zowel de profit (o.a. KPMG, Fujitsu Siemens, Hema) als in de non-profit sector.

Ik heb ontdekt dat de rode draad in mijn loopbaan een grote interesse in de ontwikkeling en het functioneren van mensen in een context van arbeid en organisatie is.

Ik studeerde Personeel en Arbeid en volgde enkele jaren geleden de Leergang Coaching voor Professionals aan de School voor Coaching. Tevens volg ik een studie Arbeids- en Organisatiepsychologie. De combinatie van deze studie met mijn eigen bedrijf Verheijke Loopbaan is een gouden greep.

Ik geniet van het krachtige effect van de gesprekken en van het enthousiasme waarmee mensen weer op pad gaan.

In alle branches zijn organisaties in beweging. Veranderingen in de wereld om ons heen, in doelstellingen of in aansturing. Cruciaal in het slagen van veranderprocessen zijn de mensen. Want nieuwe structuren zijn snel bedacht, maar de medewerkers moeten het waarmaken. Ik word enthousiast om te werken in en met organisaties die geloven in de kwaliteiten van mensen.

Als gedreven HR adviseur/ HR Business Partner en loopbaancoach heb ik veel verantwoordelijkheid. Ik ben eigenaar van de vacatures binnen mijn portefeuille, maar ben ook de personeelsadviseur en daarnaast volwaardig sparringpartner van het management, zodat deze de strategische HR-aspecten van haar leiderschap optimaal kan oppakken.

Ik hou de operatie aangesloten op HR-communicatie. Ik haal mijn energie uit het op de kaart zetten van HR binnen organisaties en ik ga voor resultaat. Daarvoor werk ik graag samen met mensen die dezelfde drive hebben.

Ik ben bij overname-trajecten het aanspreekpunt, behoud in alle dynamiek het overzicht en lever naast begeleiding ook een goede nazorg.

Natuurlijk ben ik iemand die 100% oog heeft voor de klant en haar menselijk kapitaal.

Kennismaken? Bel 06-15119400 of mail info@verheijkeloopbaan.nl.